Jihočeské Jerky - o nás

Jak to všechno začalo?

Jerky? Proč zrovna budeme dělat Jerky, a k tomu Jihočeské? Odpověď je jednoduchá na zahraničních cestách jsme tento výrobek  potkávali a u nás se vyskytoval v takové míře asi jako šafrán na loukách. Víme, jak se poslední dobou rozrůstá trend ve zdravé výživě, zdravém životním stylu, turistice, fitness, atd. Tak jsme si řekli, že chceme vyrábět produkt, který má k výše jmenovanému blízko a v roce 2011 padla volba na sušené maso.

A jihočeské proto, že jsme chtěli udělat regionální potravinu, kde budeme suroviny brát od místních dodavatelů a tím i podporovat český chov a výrobu. Zúčastnili jsme se i několika regionálních soutěží, abychom podpořili kvalitu a hodnotu našeho výrobku, kde se nám podařilo získat různá ocenění, o kterých se můžete dozvědět více na našich stránkách.

Nejsme žádná korporace či člen nějaké velké skupiny, ale jsme malá rodinná firma o pár zaměstnancích, kteří se snaží zákazníkům nabídnout to nejlepší, co umíme vyrobit. Výroba se provádí v Mostkách u Kaplice, kde je veškeré zázemí pro výrobu Jihočeských Jerek. Vše se dělá ručně od počáteční výroby, po finální balení, etiketování a následnou distribuci. V dnešní době samozřejmě není lehké s žádným, byť sebekvalitnějším výrobkem prorazit, ale od doby kdy jsme výrobu začali, se počty prodaných kusů do Vašich rukou jenom zvyšují, a to je důkaz i pro nás, že děláme smysluplnou věc, kterou oceníte Vy, naši zákazníci.


Napsali o nás

Zadáno pro gurmety, Glanc 10/2014
Co nového ochutnat, Gurmet 05/2014
Novinky na trhu & test výrobků, Katka - Nejlepší recepty 03/2014
Tipy na závěr, Puls 6-7/2014
Jídlo pro lepší náladu, Moje zdraví 6/2014
Šéfkuchař, Týdeník Květy 20/2014
Kulinární pelmel, Blesk pro ženy 22/2014
Novinky ze světa jídla, Ona DNES 26.5.2014
Jerky, zdravá pochoutka nejen pro výletníky, MF DNES 19.6.2014
Jeden den s třeboňským kaprem, MF DNES 26.5.2014
Magazín Rybářství 7/2014
Jeden den s třeboňským kaprem, od jikry až na stůl jako řízek, iDNES.cz 28.5.2014
Jak přichází kapr na svět, PRIMA FRESH MAGAZÍN 19.6.2014, http://fresh.iprima.cz/clanky/jak-prichazi-kapr-na-svet
Jak přichází kapr na svět, Blog Thinkfood 23.5.2014, http://www.thinkfood.cz/jak-prichazi-kapr-na-svet/

Získaná ocenění

NA KVALITU SI POTRPÍTE. MY TAKÉ.

Jihočeské jerky získaly ocenění Zlatý klas 2013 Ministerstva zemědělství ČR na mezinárodní výstavě Země živitelka
Jihočeské jerky jsou držitelem ocenění Regionální potravina
Jihočeské Jerky jsou ČESKÝ VÝROBEK - garantováno Potravinářskou komorou ČR
Jihočeské Jerky jsou držetelem ocenění Chutná hezky Jihočesky Regionální agrární komory Jihočeského kraje